torstaina, maaliskuuta 29

Lämpimät tomaatti-vuohenjuustoleivät

Lämppäreiden aateliset ovat ehdottomasti tomaatti-vuohenjuustoleivät.

  • vaaleaa leipää
  • vuohenjuustoa
  • tomaattia
  • pestoa

Ohje on erittäin yksinkertainen. Laitetaan uuni lämpiämään 225 asteeseen. Sivellään leivät pestolla ja päälle ladotaan tomaattiviipaleita ja vuohenjuustoa. Juustoaddiktille pötkö vuohenjuustoa per leipäpari on ihanne, normisyöjälle pötköllinen riittää neljään leipään. Laita leivät uuniin reiluksi 10 minuutiksi, niin että tomaatit lämpenevät, leipä rapsakoituu ja juusto pehmenee.

2 kommenttia:

Aurinkotuuli kirjoitti...

Tämä kuulostaa luvattoman herkulliselta iltapalalta, slurps :d !!!

Karva kirjoitti...

Oikein kiva ja nopea ohje. Kelpaa tarjota kavereillekin :)