maanantaina, maaliskuuta 26

Uuniperunat kylmäsavulohi-aurajuusto täytteellä

Täyte valmistui jääkaapista löytyneistä jämäaineksista ja se yllätti syöjänsä erittäin positiivisesti.

  • jauhoisia perunoita (esim. rosamunda)
  • kylmäsavulohta
  • kermaviiliä
  • aurajuustoa
  • pippuri creme bonjouria

Pese perunat hyvin ja pistele niihin reikiä haarukalla. Kietaise perunat folioon ja laita 200 asteiseen uuniin noin puoleksitoista tunniksi riippuen hieman perunoiden koosta. Valmista täyte sekoittamalla kermaviilin joukkoon murustettu aurajuusto, creme bonjour ja kylmäsavulohi. Perunoiden ollessa kypsiä, halkaise ne ja lisää täyte hieman jäähtyneen perunan sisään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täältähän löytyi ihan uusi tuttavuus :) Kivan näköinen blogi!

oliivia kirjoitti...

Herkullisen näköinen uuniperuna-annos...
Me on huomattu että uuniperunat kypsyvät nopsemmin jos niitä ei laita ollenkaan folioon. Silloin menee noin 45 minuuttia.

Haastoin sinut testaamaan mikä viini olet!